Weer heerlijk naar Curacao

In april 2016 weer naar Curacao geweest. Heidi heeft alles tot in de puntjes geregeld !
We verbleven inmiddels voor de 10 e keer in het Sunscape all-in resort vlak bij Willemstad. De ligging van het resort is werkelijk heel erg mooi. De gebouwen zijn wel wat gedateerd maar de inrichting van de kamer en de vriendelijkheid van het personeel maken dat helemaal goed !
Het resort ligt aan het strand en door de rotsblokken vlak voor het resort is een soort lagune gecreëerd waar je heel mooi kunt snorkelen. We zagen daar heel veel verschillende soorten vissen, alsof je in een aquarium zwemt. Dit jaar zelfs een zeepaardje, een schooltje sepia’s en een octopus gespot.

Het resort beschikt over een Japans-, een grill- een vis- en en een Italiaans restaurant. Als je al die specialiteiten niet wilt dan kun je heel goed terecht in het ruime buffetrestaurant.

Ook in de restaurants heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Natuurlijk kun je alles via internet boeken, maar uit eigen ervaring weten we hoe fijn het is om, als je een probleem hebt, dit via de telefoon of mail door te kunnen geven aan een bekend persoon die precies weet wat ze moet doen en hoe ze problemen kan oplossen.

Kortom, het was weer een heerlijke vakantie !! Heidi bedankt !